День рятівника

15 вересня у Харкові на території Центрального парку культури та відпочинку ім. Горького пройшло свято безпеки, присвячене професійному святу — Дню рятівника.

Під час насиченої програми учні ХЗОШ № 76 дізнались про історію розвитку рятувальної справи Харківщини, а також про те, яким чином належить поводитися у разі виникнення надзвичайної ситуації, щоб зберегти своє життя. Для них професійні рятувальники організували показ можливостей своєї сучасної техніки та оснащення, бойові вміння та навички.

Учні нашої школи на власні очі побачили роботу пожежників, верхолазів, піротехніків, психологів, медиків медицини катастроф, кінологів, хіміків, а також волонтерів Червоного Хреста, які неодноразово разом із рятувальниками працювали в зоні виникнення надзвичайних ситуацій.

Діти особисто взяли участь у майстер-класах від психологів та медиків, випробували на міцність рятувальні мотузки, познайомили із чотирилапими рятувальниками, погладили їх і, навіть, спробували погодувати, поводити за поводок та зробили спільну фотографію.


Галерея "15.09.2018_ День рятівника"

Кiлькiсть переглядiв: 136