Вебінар «Сучасні технології для підтримки викладання біології в дистанційному форматі»

31 січня 2023 року в режимі відеоконференції на платформі Zoom відбувся вебінар «Сучасні технології для підтримки викладання біології в дистанційному форматі». У заході взяли участь 82 вчителі біології, керівники районних методичних об’єднань вчителів біології та педагогічні працівники центрів освітніх технологій управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради.

Учасники вебінару розглянули особливості організації дистанційного навчання в умовах воєнного стану, ознайомилися з можливостями сучасних освітніх платформ для викладання біології, створення навчальних анімацій та інтерактивних завдань. Своїм досвідом щодо використання онлайн ресурсів поділився вчитель біології Харківської гімназії № 47, відмінник освіти України, переможець Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» в номінації «Біологія» Андрій Михайлович Самойлов.

Питання, що розглядались на вебінарі, та методичні знахідки спікера викликали зацікавленість учасників та бажання продовжити онлайн зустрічі для детального опанування окремими технологіями.

Кiлькiсть переглядiв: 59