Всесвітній день ментального здоров'я

Щороку, 10 жовтня, в Україні та в усьому світі відзначається День ментального здоров'я. Ментальне здоров’я є важливою складовою психофізичного розвитку кожної людини, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником. Практичним психологом ХГ №76 Кайдаловою Яною Олексіївною було проведено низку просвітницьких заходів для учнів нашої гімназії задля підтримки їх внутрішніх ресурсів та розвитку вміння піклуватись про себе. Запитуй у себе не тільки сьогодні, щодня: "Ти як?"

Щороку, 10 жовтня, в Україні та в усьому світі відзначається День ментального здоров'я. Ментальне здоров’я є важливою складовою психофізичного розвитку кожної людини, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником.

Практичним психологом ХГ №76 Кайдаловою Яною Олексіївною було проведено низку просвітницьких заходів для учнів нашої гімназії задля підтримки їх внутрішніх ресурсів та розвитку вміння піклуватись про себе. Запитуй у себе не тільки сьогодні, щодня: "Ти як?"

Відео звіт "Ти як?"

Кiлькiсть переглядiв: 25